Sunday, May 27, 2012

erk! drop subject??


 Bila final dah nak dekat..study week pun rasa entah pape..mula lah diri terasa nak drop certain subject..utk jaga pointer kununnya... #salahkan diri sendiri sebab tak belajar =.="

okey agak lama jgk xupdate blog yg rasa mmg terlebih sawang dengan labah2, tahi cicak segala bagai.. harap maklum..saya mmg suka merapu =P

persoalan yg mengganggu benak otak fikiran aku ni.. (ganggu sgt lah kan).salah ke kalau student drop subject?tak kira lah last minute ke awal sem ke..bukan itu hak kita ke??tapi kenapa bila kawan aku nak drop subject nak kena berdebat dengan lecturer segala bagai?macam marah pulak kita drop subject..mmg lah rugi bagai..tapi kalau dah memang tak boleh nak carry macam mana?takkan nak kasi fail final?itu lagi kerja gila..baik drop dari kena repeat subject..pada pendapat aku lah kan.

tapi mungkin ada jugak yang akan kata kalau drop sekarang still kena ambil jugak..antara cepat dengan lambat je..okey yang tu mmg xdapat nak dinafikan.. tapi kalau ye pun nak nasihat kawan taknak bagi drop subject beragak lah..ni gaya macam nak marah2 je..at least bagi lah semangat dekat kawan tuh..ni buat gaya macam drop subject tu jenayah besar gila..salah mandatori pulak.

dey! u ingat deorang suka suki ke??

okey enough of merapu..kepada yang nak drop subject bagai..fikirlah yang terbaik..kalau rasa drop jalan terbaik buat je..kalau asyik nak dengar cakap org bila masa pulak nak dengar cakap sendiri kan??

papepun..gud luck semua utk final..pray for the best =)







 nak menjawab exam final memang sakit jiwa..time2 macam ni lah segala mak nenek stress nak datang..time ni jugak lah dia nak buat2 lupa kan..waaa takutnya!!!!



 bila orang tanya pasal persediaan final..inilah reaksi aku..muka blur nak mati..haha =P


.::little sweet sandy::.

Tuesday, March 13, 2012

dan biarkan~



 dan biarkan kali ini aku pergi meninggalkanmu,
mencuba jalani hidup sendiri,
dan biarkan kali ini dia menjadi pendampingmu,
kerna mungkin bukan aku yang terbaik...


dan biarkan rasa itu pergi,
andai hanya memberi luka dihati,,
dan biarkan aku sendiri,
andai dia insan dihati.....

p/s: tulis macam takde perasaan je... random... tiada kaitan dgn sape2 =P



.::little sweet sandy::.
There was an error in this gadget