Sunday, October 23, 2011

me and the past...ngee~




Ok before I talk more…guess sape kat dalam gmbr ni???
Ulalala~sengal….mesti dah boleh agak bcoz nie kan blog sy..cmfrm la pomot diri sendiri (perasan tahap gaban)…tadi jumpa dis picture masa tengah sibuk selongkar barang…OMG!!sayakah budak comeyl itu???OK SEBENARNYA XDELAH COMEYL SGT PUN KAN??








i guess ni gambar masa umur 3 tahun kowt..kementot jew...muahaha




me wearing orange shirt..muka blur..erm???same ke mcm skrg??





oke...myra mmg suka moto..my mum said..kalo pg yaohan..mmg bnda ni yg sy nmpak dulu....ulalala




we all getting bigger..but the memoirs of childhood still vivid in mind =p


.::little sweet sandy::.

i'm back =)

Hai korang!!
Gila bapak lama aku dah tak bukak blog…
Busy??KINDA =p
LATEST???


Ok sebenarnya xdela latest sgt pun haa… dekat 2 bulan dah..tapi aci kira latest la ye..sebab baru hari ni rasa nk buka n tulis entry..sengal3..myra dah dftr kat UniMAP ( UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS).. BACHELOR IN BIOPROSES ENGINEERING…apa??tak penah dgr ke?? Ala…adk beradik chem engr la…juz this one agriculture.. ok THE VERY THE TRUTH IS myra isabella sgt la xminat kimia..=(
BUT….tak minat doesn’t meant u cant score rite??
Hey

Dis is my latest pic..ok mmg sama jela…
bukannya aku bertukar jd ala2 mermaid lautan hindi pun =)



myra isabella yg bajet reti main gitar

kat sblh tuh my housemate..lawa kn diA..tp sy lawa jugak!!!! =P

P/S: ak tulis untuk suka2..kdg2 sebab buhsan lol… dey, kinchi!!! Kalau awk tak suka pun nie blog sy taw…suka aty cheq la =P..huuhuhuhu gurau jew…
.::little sweet sandy::.
There was an error in this gadget